Lid worden?

Proeflessen

Wil je het fietscrossen eerst een keer proberen voordat je lid wordt of spullen aanschaft?
Dat is geen probleem!
Je kunt drie keer gratis een proefles volgen om te proberen of fietscross bij je past. Je bent dan welkom op maandag of woensdag om 18.00 uur. Zorg voor een lange broek, shirt met lange mouwen, stevige schoenen en wat lef.

Op de club kun je een fiets, body, helm en handschoenen lenen. Je kunt drie keer gratis meetrainen en materiaal van de club lenen voordat je hoeft te besluiten of je lid wilt worden. Zie ook de pagina wat heb je nodig. Bij proeflessen moet er altijd een volwassene (ouder of begeleider) van de rijder aanwezig zijn.
Als je zelf een crossfiets hebt dan kun je die meenemen en op je vertrouwde fiets rijden (let op! Er mogen geen “pegs” / steunen op gemonteerd zijn).
Neem vooraf even contact op via info@fccputten.nl, dan weet je zeker of er (genoeg) leenmateriaal voor je aanwezig is.

Lid worden

Ben je enthousiast geworden en wil je lid worden? Welkom!!!
Download hier het aanmeldformulier met verdere instructies.

Contributie

De contributie bedraagt vanaf 1 januari 2019 voor de eerste rijder in het gezin € 62,50 per half jaar. Een 2e en eventueel volgende rijder betaalt € 60,00 per half jaar. Bij de eerste incasso van de contributie zal ook € 7,00 inschrijfgeld worden afgeschreven. De contributie is inclusief de kosten van de regiowedstrijden.

Voor deelname aan provinciale kampioenschappen en KNWU wedstijden (en bijbehorende licentie) zijn extra kosten verbonden (€ 10 per rijder per jaar).

E-mailen
Map
Info
Instagram